به گزارش خبرنگار سیاسی راوی کار، عصر روز پنجشنبه ۲۵ دی ماه اعضای جبهه اصلاحات خوزستان با استاندار دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار تنی چند از دبیران احزاب به ارائه دیدگاه های احزاب متبوع خود پرداختند.
حسین ملک خدایی عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران خوزستان در ابتدای این دیدار گفت: جناب آقای دکتر موالی زاده؛ قدرت را همنشین کوچهها کنید. تشریفات را رها کرده و در میان مردم زیست کنید.
محسن صنیعی دبیر انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه شهید چمران اهواز نیز، به مشکلات و بحران ها در مجموعه دانشگاه ها و به تبع آن، دانشگاه شهید چمران اهواز اشاره کرد و گفت: متاسفانه نه در محیط دانشجویی نه محیط دانشگاهی، رونق و نشاطی نیست. دانشگاه، نیاز به توجه ویژه دارد. متاسفانه بهترین کاندیداهای مدیریت دانشگاه ها، از فیلتر استعلامات رد نمی شوند و استعلامات، چندین ماه طول کشیده است.
وی در پایان پیشنهاد داد؛ در دیدارهای رئیس جمهور، حتما نماینده دانشجویان و دانشگاهیان سخن بگویند.
در ادامه، جمال درویش، دبیر حزب اعتماد ملی خوزستان، به دو مورد از ظرفیت های اقتصادی استان اشاره کرد و خواستار تکمیل پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی یعنی تخصیص بودجه لازم برای آن شد و همچنین از استاندار خواست به صنعت گردشگری با توجه به ظرفیت های بی نظیر استان توجه ویژه نماید.
اکبر ظریفی مسئول سازمان معلمان ایران شاخه خوزستان نیز گفت: لازم است تلاش جبهه اصلاحات برای بالابردن مشارکت مردم در انتخابات که منجر به بالا رفتن درصدی از افزایش اعتماد عمومی و ترمیم مناسبات بافت و ساخت قدرت شد، قدر دانسته شود. در غیر این صورت، نتیجه آن، بی اعتمادی و گسست عمیق تر بین مردم و حکومت خواهد شد که هرگز دوباره ترمیم نمیگردد.
وی همچنین بایسته های وفاق را در دو بند عنوان صداقت در گفتار و کردار کارگزاران، برنامه محوری به جای کنش های محفلی و گرایش واقعی به سمت کارشناسان و پیشبرد کارها از مسیر کارشناسی شده دانست.
خالد بیت سعید، رئیس خانه پرستار خوزستان نیز گفت: خدا را شاکریم که در دولت جدید، دکتر پزشکیان با نگاه فراقومی و فرامذهبی اولینها را رقم زدند و به تبع آن در استان ما استاندار محترم شروع به نهادینه کردن این امر کرد و ما امید داریم که در کلیه ادارات و سازمانها این مسئله محقق شود.
وی با اشاره به مشکلات بهداشتی و درمانی کشور گفت: اگر در این دولت که راس هرم تا پایین هرم آن پزشک و مرتبط با این حوزه هستند کاری نشود نباید انتظار داشت در آینده کاری شود. لذا با توجه به حضور استاندار پزشک و آشنا به مشکلات بهداشتی درمانی، امید می رود سرعت رسیدگی به مشکلات این حوزه شتاب بیشتری بگیرد و با توجه به سفر رئیس جمهور تقویت زیر ساخت های بهداشتی درمانی در اولویت قرار گیرد زیر شان و منزلت مردم خوزستان زرخیز این نیست.
همچنین مجتبی حاجتی، دبیرحزب آزادی نیز، ضمن تشریح و یادآوری طریقه شکل گیری ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان و نقش جبهه اصلاحات خوزستان در روزهای آغازین انتخابات تا رای گیری برضرورت حفظ پشتوانه مردمی اجتماعی و سیاسی دولت و استفاده از مدیران متخصص در راستای جذب رضایت عمومی مردم در حوزه خدمات و کارهای عمرانی اشاره کرد و یادآور شد: دوره دوم انتخابات دولتهای خاتمی و روحانی بر میدان دادن به جوانان و جریان فکری همسوی دولت متمرکز بود.
محمد قربانی، دبیر حزب همبستگی دانش آموختگان ایران نیز بر اهمیت مباحث مرتبط با شبکه سازی درون جریان اصلاح طلبی از طریق مشارکت در مدیریت بخش های تخصصی تاکید کرد و پیشنهاد داد: برای ارتقای توان تشکیلاتی در سنوات بعدی انتخابات، شایسته است که نماینده عالی دولت در استان از ظرفیت های تخصصی احزاب همراه دولت و ساختار مدیریتی استان بهره مند شود.
وی همچنین اشاره کرد: نباید با تعریف بندهای محدود کننده، فرصت های طلایی را از دست داد و میبایست از شرایط ایجاد شده در زمان طلایی به بهترین شکل ممکن، سازماندهی تشکیلاتی و ساماندهی تخصصی را از طریق حمایت از نیروهای همراه دولت در مدیریت استان ایجاد نمود.
زینب پارسافخر دبیر انجمن روزنامه نگاران زن ایران در استان خوزستان هم به مواردی همچون لزوم تخصیص اعتبارات خاص و ویژه در جهت تامین منابع مالی پروژه های مختلف عمرانی، اقتصادی و توجه ویژه به ستاد استانداری و فرمانداریها و بخشداریها در جریان سفر رییس جمهور محترم و توجه به مشکلات همه ی مردم و آن پنجاه درصدی هم که رای ندادند بعنوان یکی از موارد وفاق اشاره نمود.
وی به اهمیت بکارگیری زنان توانمند اشاره کرد و افزود: در ادوار مختلف متاسفانه سهم زنان در خوزستان فقط بین یک الی سه درصد بوده است.
در ادامهی این نشست، شیرین قدسی به نمایندگی از مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی با تسلیت سالروز وفات حضرت زینب کبری «س» و روند زیبای رئیس جمهور محترم در انتخاب وزرا و معاونین زن در کابینه دولت از جناب استاندار درخواست کرد با توجه به ۵۰ درصد جمعیت زنان در خوزستان و هم چنین حضور بانوان دانشمند و فعال سیاسی اجتماعی در ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان، یک سوم فرمانداریها، بخشداری ها، شهرداری ها، مدیران کل، مدیران عامل و شورای شهر و مجلس آتی به بانوان اختصاص یابد.
شهرام هزاریان عضو حقیقی جبهه اصلاحات نیز گفت: انتظار می رود رئیس جمهور درسفر به خوزستان صدای بی صدایان باشد و اطرافیان ایشان اجازه بدهند مطالبات مردم به گوش رئیس جمهور برسد. همچنین فضایی ایجاد شود که نخبگان استان با رئیس جمهور صحبت و تبادل نظر کنند.
الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاعرسانی دولت که در این جلسه حضور داشت، با اشاره به تحولات سیاسی اخیر گفت: «شما باید تلاش کنید گفتمان اصلاحات را در سطح جامعه تقویت کنید.»
وی به چالشهای موجود در زمینههای اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: «باید با صبر و تدبیر به حل مشکلات بپردازیم و از ظرفیتهای جوانان و احزاب برای پیشبرد اهداف استفاده کنیم. عجله در این زمینه میتواند به عواقب منفی منجر شود.»
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در ادامه به اهمیت توجه به مطالبات مردم و نقش احزاب در این زمینه پرداخت و گفت: «ما باید به عنوان نمایندگان مردم، به مطالبات آنها پاسخ دهیم و در این راستا همکاری و همفکری با یکدیگر ضروری است. احزاب باید بهعنوان نهادهای مدنی، در رصد و تحلیل اوضاع کشور فعال باشند.»
حضرتی همچنین به ضرورت توجه به مسائل زنان و اقوام در سیاستگذاریهای دولت اشاره کرد و افزود: «باید به این موضوعات بهطور جدی پرداخته شود تا همه اقشار جامعه احساس کنند که در تصمیمگیریها نقش دارند. ما باید به دنبال ایجاد فضایی باشیم که در آن همه افراد جامعه بتوانند بهطور فعال در فرآیندهای سیاسی و اجتماعی شرکت کنند.»
وی بر لزوم ایجاد کمیتههای مختلف در احزاب برای بررسی و رصد اوضاع تأکید کرد و گفت: « هر جا نیاز به کمک باشد، آمادهایم تا در کنار شما باشیم. باید با همفکری و همکاری، به دنبال راهحلهای مؤثر برای مشکلات کشور باشیم و از ظرفیتهای موجود به بهترین نحو استفاده کنیم.»
حضرتی همچنین به اهمیت رسانهها در انتقال پیامهای مثبت و واقعی به جامعه اشاره کرد و گفت: «رسانهها باید بهعنوان پل ارتباطی میان دولت و مردم عمل کنند و تصویر واقعی از وضعیت کشور را به مردم منتقل کنند. این امر میتواند به افزایش اعتماد عمومی و مشارکت مردم در فرآیندهای سیاسی کمک کند.»
Monday, 3 February , 2025