یادداشت ذوالفقار شریعت پیرامون ترور شهید اسماعیل هنیه.

حمایت بی‌سابقه از پزشکیان در ایران، زنگ خطر را برای دشمنان به صدا در آورده، بنابراین اجرای هر سناریوای به خصوص از سوی آمریکا و هم‌پیمانانش برای ایجاد عدم تمرکز دولت بر مسائل داخلی، دور از ذهن نیست.

انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در ایران، یکی از بی‌سابقه‌ترین انتخابات‌های چند دهه‌ی اخیر بوده است.

قرارگرفتن اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو در یک طیف، حمایت همه‌جانبه ارکان حکومتی پس از پیروزی پزشکیان و استقبال دولت‌های غیروابسته به آمریکا، از معدود اتفاق‌های خوبی بود که منجر به ایجاد موجی از امید در بین ایرانیان برای عبور از مشکلات موجود، به خصوص بحران اقتصادی حاکم بر کشور، گردید.

درست در اولین روز آغاز به کار پزشکیان، در بهت و تعجب همگان، سناریوی ترور شهید اسماعیل هنیه در پایتخت ایران عملی شد تا حداقل در یکی از اهداف دشمنانه ی این اقدام از پیش شکست خورده، کشور و دولت ایران را از مسیری که وعده داده بودند، منحرف نمایند.

دقیقا پس از این اتفاق، افکار عمومی ایران و جهان که تا پیش از این حادثه تروریستی متوجه ترکیب کابینه ی جدید پزشکیان بود، به سمتی دیگر هدایت شد‌.

اهمیت حرمت میهمان نزد ایرانیان و خط قرمز به چالش کشیدن اقتدار امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی، از مهمترین دلایلی بود که تنها با شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس، آنهم در تهران می‌توانست دشمنان را به خواسته‌های خود برساند‌‌.
با این اتفاقِ خلاف قوانین بین‌المللی، سیاست‌گذاران اصلی کشور چنانچه در زمین تروریست‌های دولتی بازی کنند و مطالبات داخلی مردم کماکان حل نشده باقی بماند، بازتاب منفی آن در انتخابات‌های آتی، نمایان خواهد شد.

بدون شک ارکان مسئول و تصمیم‌گیرنده در حاکمیت و دولت، گزینه‌های متعددی را مد نظر خواهند گرفت و احتمال این که دستگاه‌های قضایی، حقوقی و دیپلماسی ایران بیش از سایر گزینه‌های دیگر به این موضوع ورود کنند، محتمل است.

ذکر این نکته نیز ضروری است که رقبای ما در منطقه و جهان، آگاهانه سعی در به انزوا کشاندن و به مهلکه وارد کردن کشور را دارند تا از ایجاد شرایط بحرانی در داخل، به اهداف سودجویانه و سلطه‌گرایانه خود دست بیابند.

اینک، خردورزی ایرانیان در پاسخ به این اقدام شرورانه، می‌تواند با انتخاب زمین بازی، سنگ پرتاب شده از سوی دشمنان را با شدتی بیشتر به سمت خودشان پرتاب کند، زیرا اهمیت رسیدن به اهداف، از نوع انتخاب حرکت به سوی هدف، مهمتر است.

ذوالفقار شریعت
ژورنالیست و دانش‌آموخته حقوق بین‌الملل عمومی

  • منبع خبر : راوی کار